Szövet ápolás

Tanácsok szövet-, és bőr kárpitos bútorok ápolásához

Szövet ápolás


A minőségi bútor egy befektetés!

Ahhoz, hogy a lehető legjobban mutasson, rendszeres tisztítást és ápolást igényel. A szövetkárpit hasznos élettartama megnövelhető, ha a vásárló betart néhány egyszerű szabályt. Íme néhány ötlet segítségképpen:

  1. Heti rendszereséggel porszívózza vagy gyengéden kefélje le, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és megakadályozza, hogy a piszok beépüljön a rostok közé, mert attól kopik és elhasználódik.
  2. A fordítható párnákat időnként fodítsa át, hogy a textil mindkét ol­dalán egyformán használódjon és az ülés töltete visszanyerje for­máját.
  3. Óvja kanapéját a közvetlen napfénytől és a hőforrásoktól. A napfény kiszívja a szövet színét.
  4. A kanapé élettartamának meghosszabbításáért végezze el "A Bútort Szeretni" szövetvédő kezelést és a tartós szennyeződések megelőzésével csökkentse a karbantartás szükségességét.
  5. Különleges probléma vagy kétségek esetén forduljon szakembere-inkhez.
  6. A folyékony szennyeződéseket azonnal távolítsa el és kizárólag "Bútort szeretni" kárpithoz való termékeinket használja. Gyorsan szívja fel a folyadékot egy tiszta, nagy nedvszívóképességű kendővel. A szilárd szennyeződéseket kanállal távolítsa el. Ne dörzsölje.
  7. Az új farmer, különösen nedvesen, festékfoltot hagyhat a bútoron és ezt elég nehéz eltávolítani. Ez a veszély a farmer első mosása után jelentősen csökken.

Viselje gondját
kanapéjának

Textil

Mikroszál
Folteltávolító