Oktatások

Legyen bőrszakértő


Fenice Ápoló Rendszer kurzusok, hogy megismerje és megtanulja javítani a különféle bőrcikkeket

A bőr megértése
Azoknak, akik egy bőrcikk eladásához szükséges szakértelemre szeretnének szert tenni.
Tanulja meg megkülönböztetni a bőrtípusokat, a finishingeket és a színek világát. Magabiztosan adja át ezt a stabil tudást vevőinek. Ez azt fogja eredményezni, hogy megnyeri vevői bizalmát, akik Öntől akarnak majd vásárolni.
Bőrjavítás alapok
Azok számára, akik a leggyakoribb problémákat akarják felismerni és megoldani.
Karcolások, elhasználódás nyomai, foltok: ezeket majd gyorsan megjavítja. Tanulja meg a leghatékonyabb technikákat és a termékek helyes használatát.
Bőrjavítás haladó
Azoknak, akik részt vettek a Bőrjavítás alapozó kurzusán, vagy korábbi tapasztalatuk van és szeretnék a modern technológia adta lehetőségeket megismerni.
Itt a jó gyakorlati képzés lehetővé teszi az olyan problémák javítását is, ami különben elégedetlen vevőket jelentene. Elengedhetetlen ahhoz, hogy bekerüljön a szakmába.
A bőrszakértő
Komplett, intenzív kurzus a professzionális javítás kezdéséhez. Mindeféle probléma javításához biztosítják a szükséges know-how-t és a speciális szerszámokat.
Az elejétől kezdje megtanulni, hogyan oldja meg, ha bármi is történik a bőrrel. Gyakorlati képzésre is van lehetőség, ahol nagyon öreg és súlyosan sérült kanapékat újítanak fel FENICE technológiával. Kézügyesség és tanulni akarás szükséges hozzá.
Legyen a bőr autóbelsők Felújító szakértője
A Fenice Ápoló Rendszer keretében lehetősége van az autóbelsők felújításához és újra kondícionálásához szükséges technikai tudás megszerzésére. A kurzus végén új szolgáltatás nyújtására lesz képes, ami nagy megelégedettséget fog biztosítani: új és használt autókereskedőkkel, autókárpitosokkal vagy közvetlenül magánszemélyekkel működhet együtt.
Szakszerűen végezhet folteltávolítást, valamint védelmet nyújthat a bőrnek a víz-, olaj- és alkoholalapú szennyeződésekkel szemben. Megtanulja, hogyan újítsa fel a használattól megkopott kor-mányokat.Elhasználódott, cigarettával kiégetett