• Leather & Textile Odor Remover - Bőr és szövet szagtalanító

Leather & Textile Odor Remover - 250 ml

Bőr és szövet szagtalanító

Az Leather & Textile Odor Remover egy olyan termék, amely lehetővé teszi a kanapé kárpitjába behatolt kellemetlen szagok eltávolítását. Például, ha egy kutya általában lefekszik a kanapéra, vagy ha a macska által hagyott szagot a vizeletével szeretné eltüntetni.


Előzetes próba :

Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát csak vízzel. Enyhén dörzsölje át a felületet egy rejtett területen, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha egyszerűen vízzel távolítjuk el a színt, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használjuk a folttisztítót. Ellenkező esetben, ha nincs színátadás a vízzel, ismételje meg a tesztet az Leather & Textile Odor Remover  egy rejtett helyen. Ha a felület színe megváltozik, vagy az eredmény nem kielégítő, ne folytassa a felhordást.

Használata:

A terméket felületekre szórva vagy a párnázatba fecskendezve lehet felvinni. Ha a szag a párnázott felületről jön, permetezze a terméket közvetlenül az érintett területre. Ha a szag behatolt a párnázatba, vegyen egy fecskendőt, és töltse meg szageltávolítóval. Ezt követően szúrja be a tűt a kanapé különböző részeibe, és fecskendezze be a terméket, hogy megnedvesítse a kanapé teljes párnázatát. Hagyja természetes módon megszáradni.

Figyelem:

Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.Leather & Textile Odor Remover - Bőr és szövet szagtalanító

  • Cikkszám: Leather & Textile Odor Remover
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,990Ft

  • Nettó ár: 3,142Ft