• Fabric Ink & Plus Remover - Textil Tinta Eltávolító

Fabric Ink & Plus Remover – 250 ml.

Tinta, szín, cipőkrém, rúzs, körömlakk, kátrány folt eltávolító szövethez

A Fabric Ink Remover egy vízben oldódó, oldószer alapú termék, amely ideális tinta-, szín-, cipőkrém-, körömlakk- és kátrányfoltokhoz. Lehetővé teszi az ilyen típusú foltok tisztítását egyszerű párnázással.

Előzetes próba :

Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát csak vízzel. Enyhén dörzsölje át az anyagot egy rejtett helyen, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha egyszerűen vízzel távolítjuk el a színt, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használjuk a folttisztítót. Ellenkező esetben, ha nincs színátadás vízzel, ismételje meg a tesztet az  Fabric Ink & Plus Remover-rel egy rejtett területen. Ha az anyag színe megváltozik, vagy az eredmény nem kielégítő, ne folytassa a felhordást.

Használata :

Hígítsa fel a termék egy részét 5 rész vízzel, és nedvesítse meg a keverékkel egy puha fehér ruhát. Törölje be a foltot, és várjon néhány percet, amíg a termék elkezd dolgozni. Ezután törölje le a területet száraz fehér ruhával, hogy felszívja a szennyeződést. Ismételje meg a műveletet, amíg az anyag ismét tiszta nem lesz. Ha a folt nem tűnik el, koncentrálja jobban a Fabric Ink Remover-t százalékos arányát a keverékben.

Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Fabric Ink & Plus Remover - Textil Tinta Eltávolító

  • Cikkszám: Fabric Ink & Plus Remover
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,990Ft

  • Nettó ár: 3,142Ft