• Fabric Rust Remover - Textil Rozsda Eltávolító

Fabric Rust Remover - 250 ml.

Speciális tisztítószer a rozsdafoltokhoz.

A Fabric Rust Remover  egy vízbázisú tisztítószer, amely kifejezetten a szövetekben található rozsdafoltok tisztítására szolgál. A termék könnyen alkalmazható.

Előzetes próba :

Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát csak vízzel. Enyhén dörzsölje át az anyagot egy rejtett helyen, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha egyszerűen vízzel távolítjuk el a színt, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használjuk a folttisztítót. Ellenkező esetben, ha nincs színátadás vízzel, ismételje meg a tesztet a Rozsda eltávolítása a szövethez funkcióval egy rejtett területen. Ha az anyag színe megváltozik, vagy az eredmény nem kielégítő, ne folytassa a felhordást.

Használata :

Vigye fel a Fabric Rust Remover-t terméket közvetlenül a rozsdafoltra, és hagyja hatni néhány percig. Dörzsölje át a területet száraz fehér ruhával, hogy felszívja a rozsda molekulákat. Ismételje meg a műveletet, amíg a folt teljesen el nem tűnik.

Figyelem :

Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.Fabric Rust Remover - Textil Rozsda Eltávolító

  • Cikkszám: Fabric Rust Remover
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,990Ft

  • Nettó ár: 3,142Ft