• Touch Up Pigment Caramel - Karamell színjavító

Touch Up Pigment Caramel – 250 ml.

Színjavító, pigmentált bőrök karcolásaihoz és horzsolásaihoz.

A retusáló termékek jelentik a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldást a pigmentált bőrök sérült részeinek javítására. Használatra kész különlegességekről van szó, önrögzítők, oldószermentesek és a következő színekben kaphatóak: FEHÉR, SZUPER KÉK, BORDÓ, KARAMELL, KOBALT, ARANYSÁRGA, CITROM, VILÁGOSBARNA, MAHAGÓNI, FEKETE, PIROS.

Használata:

Tisztítsa meg a kezelendő felületet Leather Cleaner-rel, majd hagyja megszáradni. Ha szükséges, javítsa ki az esetleges karcolásokat vagy vágásokat a Leather Glue WB segítségével. Használat előtt alaposan rázza fel az injekciós üveget (legalább 30 másodpercig). A retusálás kérésre előre kevert színekben és a fent felsorolt alapszínekben is elérhető. Ez utóbbi esetben keverje össze a megfelelő árnyalat eléréséhez szükséges színeket. A kívánt fény elérése érdekében szükség szerint adjon hozzá Dulling Agen-t. Tesztelje a színt egy rejtett területen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megegyezik a bőr színével. Ennek értékeléséhez meg kell várni, amíg a felvitt szín megszárad. Vigye fel a Touch Pigmentet puha ruhával vagy szivaccsal, ügyelve a termék egyenletes eloszlására, majd szárítsa meg forró levegővel (például hőlégfúvóval). Ha szükséges, ismételje meg a többszöri felhordási/szárítási kezeléseket, amíg el nem éri a hibák kielégítő elfedését és a szín egyenletességét. Lehetőleg több retusálást végezzen kis mennyiségben, szárítással megszakítva, kerülje a túlzott mennyiségű anyag felhordását.
A retusálás végén vigye fel a bőrvédőt a kezelt területet körülvevő területre, hogy egyenletes megjelenést, kéz és szennyeződés elleni védelmet érjen el.
Ha nagy felületet kell kezelni, akkor a felület rekonstrukcióját végezzük, ezért a HCC és Fixáló használata javasolt.

Javaslatok:
Ha a szín nem teljesen egyezik meg a bőr színével, és a kezelendő terület nem erős dörzsölésnek van kitéve, hozzáadhat egy kis színt a szivacshoz vagy ruhához, amelyre a Leather Protectort-t öntötte, és eloszlathatja a terméket. a javítandónál szélesebb területen, hogy homogénebb hatást érjünk el.

Kéttónusú bőrök esetén szükség lehet a javított rész véletlenszerű bekenésére további kis adagokkal a termékkel a kéttónusú hatás szimulálásához. Másrészt, erős kéttónusú színek esetén kissé sötétíteni kell a színt, mielőtt véletlenszerű tamponálást végezne a javított területen.

A javítás befejezése után masszírozza be a bőrt. Ha lehetséges, mindkét kezével fogja meg a bőrt a kezelt területen, és mozgassa a bőrt minden irányba. Ez újra aktiválja a bőr erezetét, és sokkal természetesebb megjelenést kölcsönöz a javításnak.

A Fenice a világ legnagyobb bútorgyártóinak beszállítója a testre szabott palackok és mintaszínek számára, mellyel az üzletekbe vagy a végfelhasználóhoz történő szállítás során fellépő karcolások és egyéb felületi sérülések gyors és egyszerű javítását végzik el.

Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Touch Up Pigment Caramel - Karamell színjavító

  • Cikkszám: Touch Up Pigment Caramel
  • Elérhető: Raktáron
  • 5,790Ft

  • Nettó ár: 4,559Ft