• Top Coat Fast - Gyors Fedőréteg

Top Coat Fast – 250 ml

Vízbázisú gyors rögzítő pigmentált bőrre.

A Top Coat Fast egy vízbázisú, használatra kész termék, amely ideális az autóbőrök befejezéséhez. Kiváló tapadás és egyenletes elosztás jellemzi, amely lehetővé teszi a bőr felületének kiegyenlítését. Fejlett, érintésmódosítókkal dúsított összetételének köszönhetően a rendkívül kellemes tapintású. A Top Coat Fast    közepesen kemény fedőréteggel rendelkezik, kiváló fizikai-mechanikai szilárdsággal. Ezek a tulajdonságok tovább javíthatók az Eco Cosslinker vagy a Crosslinker AZ6  használatával. A katalizátorral való keverést követően a keveréket 8 órán belül fel kell használni.

Használata:

Vigye fel a terméket szivaccsal a legnehezebben elérhető helyekre. Ezután permetezzen egy könnyű réteget, legfeljebb kettőt, hogy növelje a dörzsöléssel szembeni ellenállást. A száradást célszerű hőpisztollyal vagy más hőforrással felgyorsítani. Ez hosszabb befejezési időt biztosít. Alkalmazza a második permetezési lépést, amint az első megszáradt.

Figyelem:
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Top Coat Fast - Gyors Fedőréteg

  • Cikkszám: Top Coat Fast
  • Elérhető: Raktáron
  • 6,390Ft

  • Nettó ár: 5,031Ft