• Dye Transfer Stain Remover - Folteltávolító

Dye Transfer Stain Remover – 250 ml.

A kész bőrre átvitt szín eltávolítására.

A Dye Transfer Stain Remover-t kifejezetten arra tervezték, hogy eltávolítsa az átvitt színt a farmernadrágokról, ruhákról, párnákról, takarókról, tintáról stb. kész bőrön és műbőrön. Sőt, megtörténhet, hogy az újságok, farmerek és golyóstollak bőrtárgyakkal érintkezve kiadják a színüket, látható foltokat hozva létre különösen a kanapékon, az üléseken és a bőrtáskákon. Ennek a terméknek köszönhetően az átvitt szín egyszerűen, gyorsan és biztonságosan eltávolítható.

Előzetes próba :
Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát csak vízzel. Enyhén dörzsölje át a bőrt egy rejtett területen, és ellenőrizze, hogy a bőr színe átkerült-e a ruhára. Ha a bőrszínt egyszerűen vízzel távolítjuk el, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja azt, ezért ne használjuk a tisztítószert. Ha a víz nem veszíti el a színt, végezze el ugyanezt a műveletet a Dye Transfer Stain Remover-rel, és ellenőrizze, hogy az eredmény kielégítő-e.

Használata:

Rázza fel jól az üveget, nedvesítse meg egy puha fehér kendőt, és vigye fel a terméket enyhe tamponálással többször a kezelendő területre, hogy a tisztítószer mélyen hasson. Ha szükséges, ismételje meg a műveletet. Távolítson el minden maradványt a Leather Cleaner segítségével, és törölje le a bőrt egy tiszta, nem súroló hatású, vízzel megnedvesített ruhával. Hagyja megszáradni, majd kezelje bőrvédővel, hogy a bőr könnyen tisztítható legyen az egyéb szennyeződésektől. Célszerű a foltokat azonnal eltávolítani, mivel idővel az eltávolításuk sokkal nehezebbé válik. Ne használja nubuk és velúr bőrön.

Ez a termék egyszeri vészhelyzetek megoldására szolgál, a bőrtermékek gyakori tisztításához használja a Leather Cleanert, majd a Leather Protectort.

Figyelem:
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Dye Transfer Stain Remover - Folteltávolító

  • Cikkszám: Dye Transfer Stain Remover
  • Elérhető: Raktáron
  • 4,982Ft

  • Nettó ár: 3,923Ft