• Texturing WB - Dombornyomás textúra minta

Texturing WB – 250 ml.

Tökéletesen reprodukálja a bőr és műanyag alkatrészek eredeti dombornyomását.

Új praktikus formátum, jobb alkalmazás, nagyobb hatékonyság és maximális megtakarítás!
Az Texturing WB egy innovatív vízbázisú készítmény, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy reprodukálja az eredeti dombornyomást a műanyag és bőr részeken, különösen hatékony a mindennapi használat során használt autók belső tereiben. Könnyen felvihető, percek alatt megszárad. Az új 250 ml-es formátum lehetővé teszi a termék jobb felhordását, mint az előző készítmény permeteződobozban.

Használata:

A terméket közvetlenül a szórópisztoly tartályába kell önteni, alacsony nyomáson dolgozva, az adagolt termék mennyiségétől függően különböző textúrák kialakítására van lehetőség, ami minőségi, hatékonysági és megtakarítási előnyökkel jár. Ez a termék lehetővé teszi az apró sérülések elfedését és rendkívül ellenálló textúrát biztosít, így tökéletes a kormányokhoz és a műszerfalhoz. Lehetőség van a termékhez bizonyos százalékos szín (max. 10%) keverésére is a színfedés felgyorsítása érdekében.

Figyelem:

Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Texturing WB - Dombornyomás textúra minta

  • Cikkszám: Texturing WB
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,590Ft

  • Nettó ár: 2,827Ft