• Spew Remover - Antirepus

Spew Remover - 250 ml

Eltávolítja és megakadályozza, hogy a repus kiszivárogjon a bőrökből.

Az Antirepus – Spew Remover minden típusú bőrön használható, kivéve nubuk és velúr. Ezt a terméket olyan probléma megoldására tervezték, amely csak a bőrön fordulhat elő. Sőt, néha előfordulhat, hogy a cserzés során használt  termékek, vagy az állat saját természetes zsírja a bőr felszínén fehér hártyát, úgynevezett „repust” hozva létre. Ezt a filmet le lehet törölni, de biztosan újra megjelenik. Az Antirepus ezzel szemben visszafordíthatatlanul eltávolítja a filmréteget, és megelőző intézkedést hajt végre a zsíros anyagok ellen, megakadályozva a felhordás megismétlődését.

Előzetes próba :

A bőrön lévő fehér filmet "repus"-ként azonosítják, ha hővel érintkezve feloldódik. Ezért elegendő hőpisztolyt használni a fehér filmmel borított terület felmelegítéséhez. Használat közben használjon védőkesztyűt, kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést. Kezdetben alkalmazza az Spew Remover -t egy rejtett területen. Ha elszíneződés lép fel, ha a bőr elsötétül, vagy nem elégedett az eredménnyel, hagyja abba a használatát. Használat előtt jól rázza fel.

Használata:

Használat közben használjon védőkesztyűt, kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést. A terméket mosószernek kell használni, nem a kanapéra kenhető krém. Vigye fel az Spew Remover -t egy puha ruhára, és finoman dörzsölje át a tisztítandó részt. A kezelés során gyakran cserélje ki a kendőt, ügyelve arra, hogy mindig tiszta alkatrészt használjon, amely a termékkel együtt eltávolítja a zsírt. Ha szükséges, cserélje ki a kendőt egy újra. 24 órás pihentetés után ismételje meg a műveletet, ha ismét foltok vagy csíkok jelennek meg.


Figyelem:

Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Spew Remover - Antirepus

  • Cikkszám: Spew Remover
  • Elérhető: Raktáron
  • 6,290Ft

  • Nettó ár: 4,953Ft