• Power Cleaner - Erős tisztító

Power Cleaner - 250 ml

Erős tisztító, az autó összes bőr és műanyag alkatrészének professzionális tisztításához.

A Power Cleaner egy vízbázisú termék, amelyet az autók belső tereinek bőr és műanyag professzionális tisztítására fejlesztettek ki. Technológiailag fejlett összetétele lehetővé teszi a legnehezebb és legmaradandóbb foltok tisztítását is.

Előzetes próba :
Használat előtt tesztelje a terméket az autó rejtett részében, hogy ellenőrizze, nem károsítja-e a műanyagot vagy a bőrt. Vegyünk egy szivacsot, és nedvesítsük meg vízzel. Finoman dörzsölje be a rejtett részt, és ellenőrizze az eredményt. Ha a kezelt rész nem kezd elveszteni a színét, a bőrfelületekhez hígítsa fel a termék egy részét 5-8 rész vízzel, míg a műanyag tisztításához a termék egy részét 3-5 rész vízzel. Nedvesítse meg a szivacsot az elkészített keverékkel. Ismételje meg a korábban elvégzett tesztet, és ellenőrizze, hogy nincs-e színátadás a kezelt felületről. Ha nem, folytassa a felület tisztításával.

Használata:

Nedvesítse meg a szivacsot előzőleg hígított koncentrált többcélú tisztítószerrel, és dörzsölje be az autó összes műanyag vagy bőr alkatrészét. Ezt követően öblítse le az összes kezelt területet.
Csomagolás professzionális felhasználók számára. A használathoz olvassa el a műszaki információkat.

Figyelem:
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Power Cleaner - Erős tisztító

  • Cikkszám: Power Cleaner
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,490Ft

  • Nettó ár: 1,961Ft