• Mender Fast - Fedő paszta

Mender Fast -  75 ml.

A bőrhibák elrejtésére.

A Mender Fast olyan paszta, amely a hibák, például karcolások, tövisnyomok, nyomok és horzsolások elfedésére szolgál. Könnyen csiszolható, ezért különösen alkalmas, ha teljesen sima felületre van szükség, mielőtt új simításra lépne. Az új összetétel lehetővé teszi a szárítási folyamat felgyorsítását hőpisztollyal. A Mender Fast néhány perc alatt megszárad, jelentősen felgyorsítva a javítást.

Használata:

Spatulával hordjuk fel, hagyjuk megszáradni, majd csiszoljuk le csiszolópapírral, hogy homogén felületet kapjunk, amely készen áll a későbbi simításra. A Mender Fast-ot különösen erős tapadás jellemzi, még a meglehetősen zsíros és nem túl nedvszívó bőrön is. Töltsük meg a sérült részt Mender Fast-al, enyhe bőséget hagyva a szárítással fellépő szerény térfogatcsökkenésre. Szárítsa meg hőpisztollyal 80 ° -ot meg nem haladó hőmérsékleten, néhány perc alatt megszárad. A Mender Fast tetszés szerint színezhető, akár 10% bőrretusálás vagy koncentrált színes alap hozzáadásával.

Figyelem:
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Mender Fast - Fedő paszta

  • Cikkszám: Mender Fast
  • Elérhető: Raktáron
  • 4,990Ft

  • Nettó ár: 3,929Ft