• Microfiber Cleaner - Mikroszál Tisztító

Microfiber Cleaner – 250 ml.

Vízbázisú tisztító a mikroszálak gyengéd tisztítására.

Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, víz- és olajbázisú foltokat, friss tintafoltokat.

Előzetes próba :
Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát csak vízzel. Enyhén dörzsölje át a mikroszálat egy rejtett területen, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha egyszerűen vízzel távolítjuk el a színt, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használjuk a folttisztítót. Ellenkező esetben, ha nincs színátadás vízzel, ismételje meg a tesztet a Mikroszálas folteltávolítóval egy rejtett helyen. Ha a mikroszál színe megváltozik, vagy az eredmény nem kielégítő, ne folytassa az alkalmazást.

Használata :

Tisztítsa meg a mikroszálat porszívóval. Az általános tisztításhoz nedvesítsen meg egy mikroszálas törlőkendőt vízzel, majd néhány csepp Mikroszálas Folteltávolítóval. Használja a puha kendőt a mikroszál újraélesztésére és a port felszívására.
A foltok eltávolításához a termék felhordása előtt próbálja meg a lehető legtöbb szennyeződést eltávolítani egy nem súroló hatású nedvszívó kendővel. Próbálja meg felvinni anélkül, hogy belenyomná a mikroszálba. Vigyen fel Mikroszálas Folteltávolítót egy szivacsra, csavarja ki a felesleges terméket, majd finoman dörzsölje át a terméket a mikroszálas szivaccsal. Távolítsa el a felesleges terméket nedves ruhával. Nagyon szennyezett területeken szükség lehet a művelet megismétlésére. Hagyja levegőn megszáradni. Amikor a mikroszál megszáradt, enyhén ecsetelje át a száraz szivaccsal, hogy újraéleszthesse a szálakat.

Figyelem:
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.Microfiber Cleaner - Mikroszál Tisztító

  • Cikkszám: Microfiber Cleaner
  • Elérhető: Raktáron
  • 1,990Ft

  • Nettó ár: 1,567Ft