• Leather & Textile Degreaser - Bőr- és textil zsírtalanító

Leather & Textile Degreaser –  400 ml.

Bőr és szövet zsír, olaj és élelmiszer által okozott foltok ellen.

Hatékonyan távolítja el a felgyülemlett zsíros foltokat a bőrről.
Idővel a bőr és a haj faggyúja felszívódhat a bőrbe, és foltot hagyhat maga után. A vízbázisú foltok behatolnak a bőr belsejébe, és impregnálják a hús oldalát, sötétebb fényudvart hagyva az érintkezési területeken. A termék biztonságosan és hatékonyan távolítja el a foltokat. Úgy van kialakítva, hogy behatoljon a bőrbe, és felszívja a foltot egy könnyen eltávolítható púderré. Nagyon szennyezett területeken előfordulhat, hogy meg kell ismételni az alkalmazást.
A bőr zsírtalanítása gyakran az első lépés a teljes és professzionális helyreállításhoz. A Protector folyamatos használata megvédi a bőrt a zsíros szennyeződésektől, így biztosítva a tárgyak mesés tartósságát.

Előzetes próba :
Vigye fel a terméket egy rejtett helyre, és ellenőrizze, hogy nincs-e színveszteség. Ha a termék eltávolítja a bőr színét, hagyja abba a használatát.

Használata :

Fedje le azokat a területeket, amelyeket nem fog kezelni. A zsír a bőr felszíne alatt kitágul, így a látható sötét terület kb. 50%-ának megfelelő további fedetlen terület marad, ami valójában csak a jéghegy csúcsa! Használat előtt rázza fel. Tartsa a csomagot függőlegesen 15-20 cm-re a folttól, nyomja le teljesen az adagolót, és bőségesen permetezze be a foltot. A doboz hatékonyságának megőrzése érdekében azonnal tisztítsa meg az adagolót úgy, hogy a csomagolást fejjel lefelé fordítja, és addig permetezze, amíg csak levegő jön ki belőle. Hagyja a bőr- és szövetzsírtalanítót teljesen megszáradni legalább 4 órán keresztül (ajánlott egy éjszakán át), és ne használjon hőpisztolyt, mert az rontaná a zsírtalanító hatást. Mindig jól szellőző helyen használja. Távolítsa el a maradék port egy puha kefével, majd egy száraz szivaccsal porszívóval. Egyes foltok egynél több alkalmazást igényelhetnek. Javasoljuk, hogy ismételje meg a műveletet, amíg a por tiszta fehér lesz, miután megszáradt (ha sárga, az azt jelenti, hogy még mindig sok zsír van a bőrben). Tisztítsa meg a bőrt a megfelelő tisztítószerrel, szivaccsal távolítsa el a felesleges terméket. A kezelés után védje a bőrt megfelelő védőanyaggal.

Figyelem:

Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Leather & Textile Degreaser - Bőr- és textil zsírtalanító

  • Cikkszám: Leather & Textile Degreaser
  • Elérhető: Raktáron
  • 8,190Ft

  • Nettó ár: 6,449Ft