• Textile Care Kit - Bútortextil Tisztító

Textile Care Kit – Bútorszövet tisztító készlet  250 ml.


A szövethuzatok megjelenésének megőrzésére és javítására készült készlet. Eltávolítja a foltokat, felfrissíti és védi az anyagot, így mindig friss és pompás marad. Bármilyen színű szövethez használható.

Ez a készlet a következőket tartalmazza:

Textile Stain Remover  250 ml.,

Aktív oxigénes folteltávolító, sokféle szöveten hatékony. Megtisztítja a bor, gyümölcslé, tea és kávé színes foltjait.

Textile Protector  250 ml.,
Technológiailag fejlett termék, meghosszabbítja a szövet élettartamát azáltal, hogy vízszigetelő gátat hoz létre, amely könnyen tisztíthatóvá teszi az olaj-, alkohol-, fehérje- és vízbázisú foltokat. Könnyen használható a praktikus porlasztónak köszönhetően.

1 mikroszálas kendő,
1 szivacs,
1 porlasztó,
1 útmutató


Használati útmutató

Textile Care Kit  - 250 ml.
A szövethuzatok megjelenésének megőrzésére és javítására készült készlet. Eltávolítja a foltokat, felfrissíti és védi az anyagot, így mindig friss és pompás marad. Bármilyen színű szövethez használható.

Textile Stain Remover  250 ml.

Vízbázisú folteltávolító sokféle szöveten hatékony.
Hatékonyan távolítja el a bor, gyümölcslé, tea és kávé színes foltjait sokféle szövet anyagból.

Előzetes próba :

Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát csak vízzel. Enyhén dörzsölje át az anyagot egy rejtett helyen, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha egyszerűen vízzel távolítjuk el a színt, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használjuk a folttisztítót. Ellenkező esetben, ha nincs színátadás vízzel, ismételje meg a tesztet a Textile Stain Remover-el egy rejtett helyen. Ha az anyag színe megváltozik, vagy az eredmény nem kielégítő, ne folytassa a felhordást.

Használata :

Először is próbáljon meg eltávolítani a lehető legtöbb szennyeződést nem koptató nedvszívó papír segítségével. Nedvesítsen be egy mikroszálas kendőt vízzel, és próbálja meg eltávolítani a foltot, amennyire csak lehetséges, körkörös mozdulatokkal óvatosan dörzsölje kívülről befelé. Ezután rázza fel az üveget, és vigye fel a Textil Stain Remover terméket közvetlenül a foltra, amíg az anyag nedves nem lesz. Hagyja hatni néhány órán át, majd távolítsa el a maradékokat nedves mikroszálas kendővel. Nagyon szennyezett részek esetén szükség lehet a művelet megismétlésére nagyobb mennyiségű termék felhasználásával. Hagyja levegőn megszáradni.

Figyelem :
Ne használja a folteltávolítót olyan anyagokon, amelyeket csak száraz tisztításra szántak.

Textile Protector /  Textil védő 250 ml.
Megvédi a szöveteket az olajos, alkoholos, fehérje- és vízbázisú szennyeződésektől.

Az emberi bőrről származó szennyeződések, por, zsírok és savak, amelyek idővel az anyaggal érintkeznek, elszíneződést és foltokat okozhatnak a kárpitokon, ha nem tisztítják és védik megfelelően.
A Textile Protector egy vízbázisú termék, amely finom és hatékony a legtöbb szöveten. Láthatatlan gátat képez, amely védi az anyagot, és elősegíti az olajos, alkoholos, fehérje- és vízbázisú foltok tisztítását.

Előzetes próba :

Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát csak vízzel. Enyhén dörzsölje át az anyagot, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha egyszerűen vízzel távolítjuk el a színt, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használjuk a védőt. Ellenkező esetben, ha nincs színátadás vízzel, rázza fel az üveget, és ismételje meg a tesztet a Textile Protector-ral egy rejtett helyen. Ha az anyag színe megváltozik, vagy az eredmény nem kielégítő, ne folytassa a felhordást.


Használata :
Tisztítsa meg az anyagot porszívóval. Ha foltok vannak, tisztítsa meg a Textil Stain Remover-rel, majd hagyja megszáradni. Erősen rázza fel az üveget. Vigyen fel egy könnyű fátylat Textile Protector -ból, a lehető legegyenletesebben az anyag teljes felületén, anélkül, hogy túlzottan megnedvesítené. Különösen védje a nagyobb igénybevételnek kitett területeket. Hagyja természetes módon megszáradni.

Rendszeres ápolás :

A Textil Stain Remover és a Textile Protector egy rendszeres tisztítási és védelmi program részét képezik, amelyeket rendszeresen kell használni, különösen a gyakran használt tárgyaknál, például autóüléseknél vagy foteleknél. Ne használja vegytisztításra szánt anyagokon.

Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet

Textile Care Kit - Bútortextil Tisztító

  • Cikkszám: Textile Care Kit - Bútor Textil Tisztító
  • Elérhető: Raktáron
  • 8,499Ft

  • Nettó ár: 6,692Ft