• Textile Protector - Textilápoló

Textile Protector -  250 ml.

Megvédi a szöveteket az olajos, alkoholos, fehérje- és vízbázisú szennyeződésektől.


 

Az emberi bőrről származó szennyeződések, por, zsírok és savak, amelyek idővel az anyaggal érintkeznek, elszíneződést és foltokat okozhatnak a kárpitokon, ha nem tisztítják és védik megfelelően.
A Textile Protector egy vízbázisú termék, amely finom és hatékony a legtöbb szöveten. Láthatatlan gátat képez, amely védi az anyagot, és elősegíti az olajos, alkoholos, fehérje- és vízbázisú foltok tisztítását.

Előzetes próba :
Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát csak vízzel. Enyhén dörzsölje át az anyagot, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha egyszerűen vízzel távolítjuk el a színt, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használjuk a védőt. Ellenkező esetben, ha nincs színátadás vízzel, rázza fel az üveget, és ismételje meg a tesztet a Textile Protector-ral egy rejtett helyen. Ha az anyag színe megváltozik, vagy az eredmény nem kielégítő, ne folytassa a felhordást.

Használata :

Tisztítsa meg az anyagot porszívóval. Ha foltok vannak, tisztítsa meg a Textil Stain Remover-rel, majd hagyja megszáradni. Erősen rázza fel az üveget. Vigyen fel egy könnyű fátylat Textile Protector -ból, a lehető legegyenletesebben az anyag teljes felületén, anélkül, hogy túlzottan megnedvesítené. Különösen védje a nagyobb igénybevételnek kitett területeket. Hagyja természetes módon megszáradni.

Rendszeres ápolás :

A Textil Stain Remover és a Textile Protector egy rendszeres tisztítási és védelmi program részét képezik, amelyeket rendszeresen kell használni, különösen a gyakran használt tárgyaknál, például autóüléseknél vagy foteleknél. Ne használja vegytisztításra szánt anyagokon.

Figyelem :

Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Textile Protector - Textilápoló

  • Cikkszám: Textile Protector
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,990Ft

  • Nettó ár: 3,142Ft