• Fabric Organic Remover - Textil Szerves Anyag Eltávolító

Fabric Organic Remover - 250 ml.

Speciális tisztítószer a vér, és egyéb szerves foltokhoz.

A Fabric Organic Remover  egy vízbázisú tisztítószer, amely kifejezetten a szöveteken található vérfoltok és egyéb szerves anyag  tisztítására szolgál. A termék könnyen felvihető és nem hagy nyomot.

Előzetes próba :

Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát csak vízzel. Enyhén dörzsölje át az anyagot egy rejtett helyen, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha egyszerűen vízzel távolítjuk el a színt, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használjuk a folttisztítót. Ellenkező esetben, ha nincs színátadás vízzel, ismételje meg a tesztet az Fabric Organic Remover eltávolításával egy rejtett helyen. Ha az anyag színe megváltozik, vagy az eredmény nem kielégítő, ne folytassa a felhordást.

Használata :

Vigye fel a terméket közvetlenül a foltra, és hagyja hatni néhány percig. Dörzsölje át a területet száraz fehér ruhával, hogy felszívja a molekulákat. Ismételje meg a műveletet, amíg a folt teljesen el nem tűnik.

Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.Fabric Organic Remover - Textil Szerves Anyag Eltávolító

  • Cikkszám: Fabric Organic Remover
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,990Ft

  • Nettó ár: 3,142Ft