• Textile Stain Remover - Textil folteltávolító

Textile Stain Remover - 250 ml.

Vízbázisú folteltávolító sokféle szöveten hatékony.

Hatékonyan távolítja el a bor, gyümölcslé, tea és kávé színes foltjait sokféle szövet anyagból.

Előzetes próba :
Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát csak vízzel. Enyhén dörzsölje át az anyagot egy rejtett helyen, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha egyszerűen vízzel távolítjuk el a színt, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használjuk a folttisztítót. Ellenkező esetben, ha nincs színátadás vízzel, ismételje meg a tesztet a Textile Stain Remover-el egy rejtett helyen. Ha az anyag színe megváltozik, vagy az eredmény nem kielégítő, ne folytassa a felhordást.

Használata :

Először is próbáljon meg eltávolítani a lehető legtöbb szennyeződést nem koptató nedvszívó papír segítségével. Nedvesítsen be egy mikroszálas kendőt vízzel, és próbálja meg eltávolítani a foltot, amennyire csak lehetséges, körkörös mozdulatokkal óvatosan dörzsölje kívülről befelé. Ezután rázza fel az üveget, és vigye fel a Textil Stain Remover terméket közvetlenül a foltra, amíg az anyag nedves nem lesz. Hagyja hatni néhány órán át, majd távolítsa el a maradékokat nedves mikroszálas kendővel. Nagyon szennyezett részek esetén szükség lehet a művelet megismétlésére nagyobb mennyiségű termék felhasználásával. Hagyja levegőn megszáradni.

Figyelem :

Ne használja a folteltávolítót olyan anyagokon, amelyeket csak száraz tisztításra szántak.

Figyelem :

Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Textile Stain Remover - Textil folteltávolító

  • Cikkszám: Textile Stain Remover
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,490Ft

  • Nettó ár: 1,961Ft