• Microfiber Care Kit - Mikroszálas Anyag Tisztító

Microfiber Care  Kit – 250ml.

Hatékony készlet a mikroszálas szövetek tisztításhoz.

A mikroszálas anyagok általában könnyűek, ellenállnak a gyűrődésnek és jól tartják az alakjukat. Előnyük, hogy  erősebbek, mint a többi hasonló súlyú szövet. Mivel a mikroszál nagyon vékony, sok szálat szorosan össze lehet kötni.

Ez a készlet a következőket tartalmazza:

Microfiber Cleaner 250 ml.,
Hatékony mikroszálas vízbázisú tisztítószer szennyeződések, vízbázisú foltok, friss tintafoltok eltávolítására.

1 kettős hatású szivacs
A 2 összeillesztett szivacsból álló kettős hatású szivacs színes oldala a rutin tisztításhoz, míg a fehér oldala foltok eltávolítására vagy lerakódott szennyeződések tisztítására szolgál.

1 kendő,
1 használati utasítás.


Microfiber Cleaner – 250 ml Használati útmutató:


Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, víz- és olajbázisú foltokat, friss tintafoltokat.

Előzetes próba :

Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát csak vízzel. Enyhén dörzsölje át a mikroszálat egy rejtett területen, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha egyszerűen vízzel távolítjuk el a színt, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használjuk a folttisztítót. Ellenkező esetben, ha nincs színátadás vízzel, ismételje meg a tesztet a Mikroszálas folteltávolítóval egy rejtett helyen. Ha a mikroszál színe megváltozik, vagy az eredmény nem kielégítő, ne folytassa az alkalmazást.

Használata :

Tisztítsa meg a mikroszálat porszívóval. Az általános tisztításhoz nedvesítsen meg egy mikroszálas törlőkendőt vízzel, majd néhány csepp Mikroszálas Folteltávolítóval. Használja a puha kendőt a mikroszál újraélesztésére és a port felszívására.
A foltok eltávolításához a termék felhordása előtt próbálja meg a lehető legtöbb szennyeződést eltávolítani egy nem súroló hatású nedvszívó kendővel. Próbálja meg felvinni anélkül, hogy belenyomná a mikroszálba. Vigyen fel Mikroszálas Folteltávolítót egy szivacsra, csavarja ki a felesleges terméket, majd finoman dörzsölje át a terméket a mikroszálas szivaccsal. Távolítsa el a felesleges terméket nedves ruhával. Nagyon szennyezett területeken szükség lehet a művelet megismétlésére. Hagyja levegőn megszáradni. Amikor a mikroszál megszáradt, enyhén ecsetelje át a száraz szivaccsal, hogy újraéleszthesse a szálakat.

Figyelem:
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Microfiber Care Kit - Mikroszálas Anyag Tisztító

  • Cikkszám: Microfiber Care Kit
  • Elérhető: Raktáron
  • 6,500Ft

  • Nettó ár: 5,118Ft