• Leather Cleaner - Bőrtisztító

Hogy súrolás nélkül tökéletesen megtisztítsa a bőrt.

A Bőrtisztító, a nubuk kivételével mindenféle bőrtípuson kiválóan alkalmazható. A nubuk különleges igényeihez a FENICE egy speciális Nubuck Tisztítót fejlesztett ki. A Bőrtisztító egy pH semleges, vízalapú tisztítószer, ami gyengéden, de alaposan tisztítja a bőrt anélkül, hogy annak természetes szépségében és tapintásában kárt tenne. Használata után nem hagy maga után olyan anyagot, mint más tisztítószerek, vagy a szappanos víz, ami rontja a bőr rugalmasságát és csökkenti ellenálló képességét a vizes dörzsöléssel szemben. A Bőrtisztító a leghatékonyabb tisztítószer az általános, fehérjealapú, vagy vízalapú szennyeződésekkel szemben.

Kiszerelés: 250 ml

Folyékony víz alapú tisztítószer bőr tisztítására
( nubukra, zergebőrhöz nem alkalmazható )

Előzetes próba :
Nedvesítsünk meg vízzel egy fehér, puha szövetdarabot. Gyengéden dörgöljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy a bőr színe nem látszódik meg a szöveten  Ha lekopik a szín a puszta vízzel való átdörzsöléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a tisztítófolyadékot, hanem keressünk fel egy szakember Ha nincs színkopás a vizes próbánál, ismételjük meg a  Leather Cleaner tisztítófolyadékkal is a próbát, és bizonyosodjuk meg arról, hogy az eredmény kielégítő.


Használata :
Porszívóval, puha porszívófejet használva tisztítsa meg a bőrt. Rázzuk fel a terméket. Kis mennyiséget öntsünk a szivacsra, nyomkodjuk meg párszor, hogy hab keletkezzen. Gyengéd,  körkörös mozdulatokkal átdörgöljük a garnitúrát, majd egy száraz ronggyal áttöröljük. 6-12 alkalommal alkalmazzuk a leggyakrabban használt részeken.


Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Leather Cleaner - Bőrtisztító

  • Cikkszám: Leather Cleaner
  • Elérhető: Raktáron
  • 1,754Ft

  • Nettó ár: 1,381Ft