• Ink Remover - Tinta eltávolító

Ink Remover – 20 ml.

Víz alapú tisztítószer bőr, vagy műbőr tárgyakhoz
( Ne használjuk analin, zergebőr, vagy nubuk felületre.)

Az Ink Rmover speciálisan a friss tinta- és rúzsfoltok eltávolítására szolgál bőr és műbőr felületekről. Ha a folt keletkezése óta hosszabb idő telik el, a folt eltávolítása nehezebb.

Előzetes próba :

Az első használat előtt ajánlatos próbát végezni a bőrön. Nedvesítsünk meg egy puha, fehér szövetdarabot vízzel. Gyengéden töröljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy a bőr színe nem látszódik meg a szöveten. Ha lekopik a szín a puszta vízzel való átdörzsöléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a krémet, hanem keressünk fel egy szakembert.
Egy nem látható helyre vigyen fel kis mennyiségű tisztítószert, majd tisztítsa meg egy kendővel. Ha a kendő elszíneződik, vagy a művelet eredménye nem kielégítő, ne használja a szert.

Használata :

Dörzsölje a szert közvetlenül a foltra, majd várjon 30 másodpercig, hogy a tinta oldódjon. Amikor a tinta oldódni kezd, távolítsa el egy puha, nem dörzshatású kendővel az Ink Removert és a tintát. Makacs foltok esetén szükség lehet a művelet megismétlésére
Sose dörzsölje a kendővel túl erősen a bőrt , mert az a színét vesztheti. Ha a tinta nem jön ki, ne használja többször a szert, hanem forduljon szakemberhez.
A tinta eltávolítása után tisztítsa meg a szennyeződésektől a bőrt Leather Cleaner –rel, majd végezze el a kezelését a Leather Protector-ral.

Figyelem :

Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Ink Remover - Tinta eltávolító

  • Cikkszám: Ink Remover - Tinta eltávolító
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,790Ft

  • Nettó ár: 2,197Ft