• Pull Up Leather Care Kit - Pull Up Bőrtisztító és Ápoló Szett

Pull Up Leather Care Kit – 2x 250 ml.

Viaszos (Pull Up) és olajozott bőrökhöz. Tisztítja és visszaadja az eredeti megjelenést, eltünteti a karcolásokat és a kopott területeket
Minden termék vízbázisú, és bármilyen színű viaszos (Pull Up) és olajozott bőrön használható.

Ez a készlet a következőket tartalmazza:

Leather Cleaner – 250 ml.,
Folyékony víz alapú tisztítószer bőr tisztítására
( nubukra, zergebőrhöz nem alkalmazható )

Leather Revive  250 ml.,
Vizes bázisú krém, a bőr ápolására és ápolására, viaszolt, olajozott és húzható hatású bőrökhöz. Segít elrejteni a kisebb karcolásokat.
Idővel fennáll a veszélye, hogy a cserzőműhelyben a bőrnek adott Pull Up hatás csökken a folyamatos használat miatt. Ez látszik a leggyakrabban használt részeket érintő elszíneződésből, amelyeken felületi karcolások is keletkezhetnek. A viaszos bőrhöz készült Revive ugyanazt a keveréket tartalmazza, amelyet géppel visznek fel a bőrre a cserzőműhelyben végzett kikészítési folyamat során.

1 szivacs, 1 kendő,

1 használati utasítás.Használati útmutató:

Leather Cleaner – 250 ml.
Folyékony víz alapú tisztítószer bőr tisztítására
( nubukra, zergebőrhöz nem alkalmazható )

Előzetes próba :
Nedvesítsünk meg vízzel egy fehér, puha szövetdarabot. Gyengéden töröljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy a bőr színe nem látszódik meg a szöveten.  Ha lekopik a szín a puszta vízzel való áttörléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a tisztítófolyadékot, hanem keressünk fel egy szakembert. Ha nincs színkopás a vizes próbánál, ismételjük meg a  Leather Cleaner tisztítófolyadékkal is a próbát, egy nem feltűnően látható helyen, és bizonyosodjuk meg arról, hogy az eredmény kielégítő.

Használata :
Porszívóval, puha porszívófejet használva tisztítsa meg a bőrt. Rázzuk fel a terméket. Kis mennyiséget öntsünk a szivacsra, nyomkodjuk meg párszor, hogy hab keletkezzen. Gyengéd,  körkörös mozdulatokkal töröljük át a garnitúrát,   csak akkor használjuk ha látható szennyezettséget szeretnénk tisztítani. Hagyjuk megszáradni.

Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.Pull-Up Revive  - 250ml.
Pull Up bőrök megújítására és helyreállítására, viaszos vagy olajozott hatással.

Idővel fennáll annak a veszélye, hogy a folyamatos használat miatt a bőrnek adott Pull-Up hatás csökken. Ez jól látszik a bőrök leggyakrabban használt részeit érintő elszíneződésből,  és felületi karcolások is keletkezhetnek. A viaszos bőrökhöz készült Pull-Up Revive ugyanazt a keveréket tartalmazza, amelyet géppel visznek fel a bőrre a cserzőműhelyben végzett kikészítési folyamat során, termékünket azonban kézzel hordjuk fel, így lehetővé válik a Pull- Up bőrök bőrműhelyen kívüli megújítása.

Előzetes próba :
Ezt a terméket kifejezetten a Pull-Up bőrökhöz tervezték, ezért a termék felvitele előtt meg kell határozni, hogy a bőr valóban megfelel-e ennek a típusnak. Tesztelje a Pull-UpRevive-t viaszos bőrre egy rejtett területen, mielőtt folytatná az alkalmazást, a termék felvitelét, melegítését és annak ellenőrzését, hogy az eredmény kielégítő-e, ellenkező esetben ne folytassa a kezelést, ne használja a krémet és forduljon szakemberhez.

Használata :
Használat előtt alaposan rázza fel az üveget. Vigye fel a terméket szivaccsal vagy puha pamutkendővel, enyhén dörzsölve a karcos vagy sérült területeket. A legjobb végeredmény érdekében szárítsa meg hajszárítóval. Mély karcolások esetén szükséges lehet a bőr masszírozása szárítás közben. Azoknál a bőröknél, amelyeknél jelentős viasz- vagy olajveszteség tapasztalható, egy második réteg felhordására is szükség lehet.

Rutin ápolás :
Javasoljuk aPull-Up Revive használatát, amikor csak szükség van rá, hogy a Pull Up bőrei újszerű megjelenésűek maradjanak.

Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Pull Up Leather Care Kit - Pull Up Bőrtisztító és Ápoló Szett

  • Cikkszám: Pull Up Leather Care Kit
  • Elérhető: Raktáron
  • 7,499Ft

  • Nettó ár: 5,905Ft