• Mold Remover - Penész Eltávolító

Mold  Remover - 250 ml.

Penész eltávolító

A Penész Eltávolító a nagy páratarta¬lomnak, nedvességnek vagy nyirkosságnak kitett bőrön keletkezett foltok eltávolítására alkalmas. Ha időben felis¬merik, a Penész Eltávolító megszűnteti a felszíni szennyeződést, megakadályozza a penész további terjedését és visszaállítja a bőr eredeti állapotát. A felszíni penész általában sötétzöld foltok formájában je¬lenik meg kellemetlen szag kíséretében. Leggyakrabban trópusi és magas páratar¬talmú klíma esetén jelentkezik, ahol a bőr vizet szív fel, vagy hosszú ideig műanyagba csomagolva tárolják. A Penész Eltávolító speciális termék, ami könnyedén megoldja a penész problémát.

Előzetes próba :
Használjon védőkesztyűt és kerülje a termék szem¬mel és bőrrel való érintkezését. Rejtett felületen próbálja ki a Penész eltávolítót. Színváltozás, fakulás, sötétedés esetén ne használja.

Használati útmutató:
Egy puha rongyra öntsön a Penész Eltávolítóból és gyengéden dörzsölje a kezelni kívánt felület-re. 24 óra elteltével szükséges lehet a művelet megismétlése. Ha a penész régóta jelen volt, lehet, hogy a bőrt újra kell színezni. Bőrtisztítóval távolítsa el a Penész Eltávolító által hagyott marad¬ványokat. Bőrvédővel védje a bőrt.

Figyelem:
Nubuck bőrön ne alkalmazza a Penész Eltávolítót. A Nubuck bőrt a száraz Életre keltő szivaccsal dörzsölje.

Figyelem :

Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Mold Remover - Penész Eltávolító

  • Cikkszám: Mold Remover
  • Elérhető: Raktáron
  • 6,990Ft

  • Nettó ár: 5,504Ft