• High Gloss Leather Protector - Magasfényű bőrvédő

High Gloss Leather Protector - 250 ml.

Vízbázisú védő és ápoló krém bőrökhöz, mely visszaadja a bőrök eredeti fényét és puhaságát.


 
Előzetes próba:
Az első használat előtt ajánlatos próbát végezni a bőrön. Nedvesítsünk meg egy puha, fehér szövetdarabot vízzel. Gyengéden töröljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy színe nem látszódik meg a szöveten. Ha lekopik a szín a puszta vízzel való átdörzsöléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a krémet, hanem keressünk fel egy szakembert. Ha nincs színkopás a vizes próbánál, rázzuk fel a flakont és ismételjük meg a  High Gloss Protector-ral  is a próbát, és bizonyosodjunk meg arról, hogy az eredmény kielégítő. Három havonta célszerű megismételni az ápolást.

Használata :

Ha csak a bőr nem új, tisztítsa meg a bőrt Leather Cleaner-rel az utasításokat követve. Rázza fel a terméket. Vigye fel a Leather High Gloss Protector-t egy kendővel, és körkörös mozdulatokkal masszírozza be. Hagyja megszáradni. Finom dörzsöléssel, nem agresszív módon. Minden bőrhöz használható, kivéve a nubuk / velúr bőrt.

Figyelem:

Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.
High Gloss Leather Protector - Magasfényű bőrvédő

  • Cikkszám: High Gloss Leather Protector
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,990Ft

  • Nettó ár: 3,142Ft