• Bycast Leather Care Kit - Bycast bőrtisztító és ápoló Szett

Bycast Leather Care Kit – 250 ml.

Tisztítja és revitalizálja a Bycast bőröket, kellemes tapintást biztosítva.
Minden termék vízbázisú, és bármilyen színű bycast bőrön használható.

Ez a készlet a következőket tartalmazza:

Leather Cleaner – 250 ml.,

Folyékony víz alapú tisztítószer bőr tisztítására
( nubukra, zergebőrhöz nem alkalmazható )

Leather Revive  250 ml.,

Technológiailag fejlett vízbázisú krém, melynek célja, hogy revitalizálja (felelevenít, újra életre kelt) és kellemes tapintású legyen a bőr még akkor is, ha megkeményedett és kiszáradt, vagy eltávolítsa az időnként megjelenő bosszantó reccsenést. A Leather Revive olyan Bycast bőrökhöz is alkalmas, amelyeknek világosabb területei vannak a hajtogatások vagy az enyhe karcolások miatt.

1 szivacs,
1 kendő,
1 használati utasítás.Használati útmutató

Leather Cleaner – 250 ml.
Folyékony víz alapú tisztítószer bőr tisztítására
( nubukra, zergebőrhöz nem alkalmazható )

Előzetes próba :
Nedvesítsünk meg vízzel egy fehér, puha szövetdarabot. Gyengéden töröljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy a bőr színe nem látszódik meg a szöveten.  Ha lekopik a szín a puszta vízzel való áttörléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a tisztítófolyadékot, hanem keressünk fel egy szakembert. Ha nincs színkopás a vizes próbánál, ismételjük meg a  Leather Cleaner tisztítófolyadékkal is a próbát, egy nem feltűnően látható helyen, és bizonyosodjuk meg arról, hogy az eredmény kielégítő.

Használata :

Porszívóval, puha porszívófejet használva tisztítsa meg a bőrt. Rázzuk fel a terméket. Kis mennyiséget öntsünk a szivacsra, nyomkodjuk meg párszor, hogy hab keletkezzen. Gyengéd,  körkörös mozdulatokkal töröljük át a garnitúrát,   csak akkor használjuk ha látható szennyezettséget szeretnénk tisztítani. Hagyjuk megszáradni.

Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Leather Revive  - 250 ml.

Folyékony, vízalapú bőrápoló krém pigmentált, bycast és analin bőrhöz
( Ne használja nubukboz, illetve zergebőrhöz.)

A Leather Revive speciális, újszerű bőrápoló szer, melynek segítségével megújíthatja a megkeményedett és kiszáradt bőrt, visszaadhatja bársonyos tapintását és megszüntetheti a néha jelentkező kellemetlen csikorgó hangot.

Előzetes próba :
Az első használat előtt ajánlatos próbát végezni a bőrön. Nedvesítsünk meg egy puha, fehér szövetdarabot vízzel. Gyengéden töröljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy a bőr színe nem látszódik meg a szöveten. Ha lekopik  a szín a puszta vízzel való átdörzsöléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a krémet, hanem keressünk fel egy szakembert.
Ha a kendő nem színeződik, rázza fel a flakont és ismételje meg a próbát puha, fehér kendővel, egy nem látható helyen a Leather Revive ápolószerrel, majd ellenőrizze, hogy száradás után a bőr színe sötétedett-e vagy kifakult-e. Ha ezt tapasztalja, vagy ha a kezelés eredménye nem kielégítő, ne használja a szert.

Használata :
Porszívóval, puha porszívófejet használva tisztítsa meg a bőrbevonatot. Leather Cleaner-rel tisztítsa meg a bőrt. Hagyja megszáradni. Körkörös mozdulatokkal vigye fel a Leather Revive-t  és dörzsölje egy kendő segítségével. Hagyja megszáradni.              Ne dörzsölje ! Évente 2-3 alkalommal javasoljuk a Leather Revive használatát.

Figyelem :

Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Bycast Leather Care Kit - Bycast bőrtisztító és ápoló Szett

  • Cikkszám: Bycast Leather Care Kit
  • Elérhető: Raktáron
  • 8,900Ft

  • Nettó ár: 7,008Ft