• Leather Care Kit Maxi With Ink Remover - Bőrápoló Szett Maxi Tintaeltávolítóval

Leather Care Kit Maxi  Ink Remover – 250 ml.

Minden termék vízbázisú, és bármilyen színű bőrön használható. Pigmentált bőrökhöz.
( nubukra, zergebőrhöz nem alkalmazható )

Ez a készlet a következőket tartalmazza :

Leather Cleaner  250 ml.,
Folyékony víz alapú tisztítószer bőr tisztítására
Az élénkítő krém felvitele előtt kell használni.

Leather Protector 250 ml.,
Tápláló krém foltmentesítő hatással. Láthatatlan légáteresztő gátat képez, amely megakadályozza, hogy a szennyeződés behatoljon a bőr felszínébe. Így a világos színek nem változnak az idő múlásával a felgyülemlett szennyeződések miatt, a bőr jobban tisztítható és védve van a hosszú élettartamát veszélyeztető agresszív anyagoktól.

Ink Remover 20 ml.,
Az Ink Remover a friss tinta, rúzs és egyéb foltok eltávolítására szolgál bőr és műbőr felületekről. Ha a foltok keletkezése  óta hosszabb idő telik el, a folt eltávolítása nehezebb.

1 kettős hatású szivacs,
A 2 összeillesztett szivacsból álló kettős hatású szivacs színes oldala a rutin tisztításhoz, míg a fehér oldala foltok eltávolítására vagy lerakódott szennyeződések tisztítására szolgál.

1 kendő,
1 használati utasítás.

Használati útmutató

Leather Cleaner – 250 ml.
Folyékony víz alapú tisztítószer bőr tisztítására
( nubukra, zergebőrhöz nem alkalmazható )
Előzetes próba :
Nedvesítsünk meg vízzel egy fehér, puha szövetdarabot. Gyengéden töröljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy a bőr színe nem látszódik meg a szöveten.  Ha lekopik a szín a puszta vízzel való áttörléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a tisztítófolyadékot, hanem keressünk fel egy szakembert. Ha nincs színkopás a vizes próbánál, ismételjük meg a  Leather Cleaner tisztítófolyadékkal is a próbát, egy nem feltűnően látható helyen, és bizonyosodjuk meg arról, hogy az eredmény kielégítő.
Használata :
Porszívóval, puha porszívófejet használva tisztítsa meg a bőrt. Rázzuk fel a terméket. Kis mennyiséget öntsünk a szivacsra, nyomkodjuk meg párszor, hogy hab keletkezzen. Gyengéd,  körkörös mozdulatokkal töröljük át a garnitúrát,   csak akkor használjuk ha látható szennyezettséget szeretnénk tisztítani. Hagyjuk megszáradni.
Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Leather Protector – 250 ml.
Víz alapú védő és ápoló krém bőrökre
( Nubukra és zergebőrhöz nem alkalmazható )
Előzetes próba:
Az első használat előtt ajánlatos próbát végezni a bőrön. Nedvesítsünk meg egy puha, fehér szövetdarabot vízzel. Gyengéden töröljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy színe nem látszódik meg a szöveten. Ha lekopik a szín a puszta vízzel való átdörzsöléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a krémet, hanem keressünk fel egy szakembert. Ha nincs színkopás a vizes próbánál, rázzuk fel a flakont és ismételjük meg a Leathert Protector krémmel is a próbát, és bizonyosodjunk meg arról, hogy az eredmény kielégítő. Három havonta célszerű megismételni az ápolást.
Használata:
Használt garnitúrák esetén először ajánlott a bőr tisztítását elvégezni. Hagyjuk megszáradni a Leather Cleaner használata után.
Száradás után a garnitúrát bőrápoló krémmel átitatott törlőkendővel áttöröljük, majd hagyjuk megszáradni.
Figyelem:
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Ink Remover – 20ml
Víz alapú tisztítószer bőr, vagy műbőr tárgyakhoz
( Ne használjuk anilin, zergebőr, vagy nubuk felületre.)
Az ink Remover  a friss tinta- és rúzs és egyéb foltok  eltávolítására szolgál bőr és műbőr felületekről. Ha a folt keletkezése óta hosszabb idő telik el, a folt eltávolítása nehezebb.
Előzetes próba:
Az első használat előtt ajánlatos próbát végezni a bőrön. Nedvesítsünk meg egy puha, fehér szövetdarabot Vízzel. Gyengéden töröljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy a bőr színe nem látszódik meg a szöveten. Ha lekopik a szín a puszta vízzel való átdörzsöléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a krémet, hanem keressünk fel egy szakembert.
Egy nem látható helyre vigyen fel kis mennyiségű tisztítószert, majd tisztítsa meg egy kendővel. Ha a kendő elszíneződik, vagy a művelet eredménye nem kielégítő, ne használja a szert.
Használat:
Dörzsölje a szert közvetlenül a foltra, majd várjon 30 másodpercig, hogy a tinta oldódjon. Amikor a tinta oldódni kezd, távolítsa el egy puha, nem dörzshatású kendővel az ink Removert és a tintát. Makacs foltok esetén szükség lehet a művelet megismétlésére
Sose dörzsölje a kendővel túl erősen a bőrt , mert az a színét vesztheti. Ha a tinta nem jön ki, ne használja többször a szert, hanem forduljon szakemberhez.
A tinta eltávolítása után tisztítsa meg a szennyeződésektől a bőrt Leather Cleaner –rel, majd végezze el a kezelését a Leather Protectorral.
Figyelem:
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Leather Care Kit Maxi With Ink Remover - Bőrápoló Szett Maxi Tintaeltávolítóval

  • Cikkszám: Leather Care Kit Maxi With Ink Remover
  • Elérhető: Raktáron
  • 9,299Ft

  • Nettó ár: 7,322Ft