• Leather Cleaner and Renew 150 Wipes - Bőrtisztító és Megújító Kendő

Leather Cleaner & Renew 150 Wipes

Speciális eldobható törlőkendők a bőr tisztítására és újjáélesztésére.

150 db eldobható törlőkendő friss és finom vízbázisú tisztítószerrel átitatott. Eltávolítja a leggyakoribb szennyeződéseket, kellemes és megújult selymességet hagyva maga után. Ideális minden színű bőrtárgyhoz, minden bőrtípushoz használható (kivéve nubuk és velúr). Egy törölköző 2 m2 felületre elegendő.

Előzetes próba :
Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát vízzel. Enyhén dörzsölje át a bőrt, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha vízzel távolítják el a színt, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használja a Clean & Renew törlőkendőt, hanem forduljon szakemberhez. Ellenkező esetben ismételje meg a tesztet a Clean & Renew törlőkendővel egy rejtett területen. Ha a szárítás után az eredmény nem kielégítő, ne folytassa a felhordást.

Használata:

Vegyen ki egy törülközőt, és könnyed, körkörös mozdulatokkal vigye fel a terméket. Ne súroljon agresszíven. Hagyja levegőn megszáradni.

Rutin ápolás:
A Leather Clean & Renew törlőkendő a Leather Protector törlőkendővel együtt egy olyan bőrápoló rendszerhez tartozik, amely rendszeres használat esetén javítja hatékonyságot. A leggyakrabban használt helyeken legalább 2 havonta javasolt a tisztítás és védelem. Az összes többi rész esetében elegendő a kezelési ciklust évente 2-3 alkalommal elvégezni.

Figyelem:
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Tartalma:
150 db eldobható törlőkendő.

Leather Cleaner and Renew 150 Wipes - Bőrtisztító és Megújító Kendő

  • Cikkszám: Leather Clean and Renew 150 Wipes
  • Elérhető: Raktáron
  • 11,990Ft

  • Nettó ár: 9,441Ft