• Leather Protector - Bőrápoló

Leather Protector – 250 ml.

A kidörzsöléssel szembeni ellenállóság fokozására és a tisztíthatóság megkönnyítésére

Megfelelő tisztítás és védelem hiányában idővel a bőr az észrevehetetlenül rákerülő olajoktól és savaktól berepedezik, lehámlik, elszíneződik. Ez a hatás főként a bőrrel bevont kormányokon, kilincseken és bőrdzsekik nyakának belső részén szembetűnő.

A Bőrvédő egy magas szintű termék, amely eltaszító képességet ad a bőrnek az olajos, alkoholos, fehérje- vagy vízalapú szennyeződésekkel szemben. Mindenféle erezett bőrön, valamint a pigmentál és az anilin bőrökön is alkalmazható. A Nubuck és a szarvasbőr különleges igényeihez a FENICE egy speciális Nubuck Védőt fejlesztett ki. A termék tökéletesen alkalmazható a természetesen erezett bőrökön, mivel a nélkül teszi az érzékeny anyagot a szennyeződésekkel szemben ellenállóvá, hogy keményítené vagy elszínezné. A pigmentált bőrökön a Bőrvédő alkalmazása megkönnyíti az erős szennyeződések eltávolítását, például tinta, rúzs, mustár, nyomdafesték és a farmer által hagyott folt.

A Bőrvédő egy láthatatlan, de szellőző réteget képez a bőrön, ami megakadályozza a foltképződést, megkönnyíti a későbbi tisztítást és távol tartja a bőrt tönkretevő zsírokat.


Használati útmutató:

Leather Protector – 250 ml.
Víz alapú védő és ápoló krém bőrökre
( Nubukra és zergebőrhöz nem alkalmazható ) 
Előzetes próba :
Az első használat előtt ajánlatos próbát végezni a bőrön. Nedvesítsünk meg egy puha, fehér szövetdarabot vízzel. Gyengéden töröljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy színe nem látszódik meg a szöveten. Ha lekopik a szín a puszta vízzel való átdörzsöléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a krémet, hanem keressünk fel egy szakembert. Ha nincs színkopás a vizes próbánál, rázzuk fel a flakont és ismételjük meg a Leathert Protector krémmel is a próbát, és bizonyosodjunk meg arról, hogy az eredmény kielégítő. Három havonta célszerű megismételni az ápolást.

Használata :
Használt garnitúrák esetén először ajánlott a bőr tisztítását elvégezni. Hagyjuk megszáradni a Leather Cleaner használata után.
Száradás után a garnitúrát bőrápoló krémmel átitatott törlőkendővel áttöröljük, majd hagyjuk megszáradni.

Figyelem:
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Leather Protector - Bőrápoló

  • Cikkszám: Leather Protector
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,990Ft

  • Nettó ár: 3,142Ft