• Leather & Fabric Purifier + Trigger - Hidrogén-peroxid alapú bőr és szövettisztító

Leather & Fabric Purifier + Trigger 250 ml.

Hidrogén-peroxid alapú termék (hidrogén-peroxid), amelyet a bőrön való használatra terveztek, ha a normál tisztítás nem elegendő. Különösen olyan tárgyak esetében, amelyeket többen használnak, vagy olyan helyeken, ahol a higiénia fontos szempont. Szórófejjel.

Innovatív formulája olyan aktív összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek alaposan fertőtlenítik és tisztítják a bőrt és a szöveteket.
A hidrogén-peroxid tartalmat úgy kalibrálták, hogy biztonságos legyen a bőrre és a szövetekre, miközben biztosítja a szükséges tisztító hatást.

A hidrogén-peroxid úgy fejti ki hatását, hogy oxigénre és vízre bomlik. Más összetevőket is hozzáadtak a hidrogén-peroxiddal való szinergiához, növelve a tisztítási kapacitást, miközben megőrzik az anyagok jellemzőit és ellenállását.

Figyelem :

Csak bőrre vagy szövetekre használja, más anyagokhoz nem alkalmas !

Használata:

Jól rázza fel az üveget. Hosszabb használat előtt tesztelje le egy rejtett területen. Használatra kész folyadék. Vigye fel a bőr vagy a szövet felületére a mellékelt porlasztóval, ne dörzsölje. A felületnek láthatóan nedvesnek kell lennie legalább egy percig, hogy lehetővé tegye a bőr- és szövettisztító hatását. Hagyja levegőn megszáradni.

Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Leather & Fabric Purifier + Trigger - Hidrogén-peroxid alapú bőr és szövettisztító

  • Cikkszám: Leather & Fabric Purifier + Trigger
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,290Ft

  • Nettó ár: 1,803Ft