• Ink Blocker - Tinta, festék taszító

Ink Blocker – 250 ml.

Az Ink Blocker kiváló védelmet nyújt a tinta- és festékfoltok, valamint a víz és alkohol alapú foltok ellen. Ez a rendkívül innovatív termék megakadályozza, hogy a tinta és a festék a bőr felületéről a bőr belsejébe kerüljön. Láthatatlan védőréteget hoz létre az anilin és a védett bőrökön. A bőrt szennyező elemek e gát felett maradnak, ahol könnyebben eltávolíthatók.

Előzetes próba :

Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát vízzel. Enyhén dörzsölje át a bőrt, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha vízzel távolítják el a színt, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használja a védőt, és forduljon szakemberhez. Ellenkező esetben ismételje meg a tesztet az Ink Blockerrel egy rejtett területen. Ha a szárítás után az eredmény nem kielégítő, ne folytassa a felhordást.

Használata:

Tisztítsa meg a bőrt a Leather Cleaner. Szárítsa meg tiszta ruhával. Használat előtt rázza fel az üveget. Az Ink Blocker-t puha fehér ruhával vigye fel, a lehető legegyenletesebben oszlatva el a terméket a bőr teljes felületén. Alkalmazás után hagyja levegőn megszáradni. Ne súroljon agresszíven.
Minden bőrhöz használható, kivéve a nubuk / velúr bőrt.

Rendszeres ápolás:

Javasoljuk, hogy évente 2-4 alkalommal használja, vagy amikor csak szükséges a bőrkárpit védelme érdekében.

Figyelem:
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Ink Blocker - Tinta, festék taszító

  • Cikkszám: Ink Blocker
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,990Ft

  • Nettó ár: 3,142Ft