• Pull-Up Revive - Pull-Up Bőr megújító

Pull-Up Revive  - 250ml.

Pull Up bőrök megújítására és helyreállítására, viaszos vagy olajozott hatással.

Idővel fennáll annak a veszélye, hogy a folyamatos használat miatt a bőrnek adott Pull-Up hatás csökken. Ez jól látszik a bőrök leggyakrabban használt részeit érintő elszíneződésből,  és felületi karcolások is keletkezhetnek. A viaszos bőrökhöz készült Pull-Up Revive ugyanazt a keveréket tartalmazza, amelyet géppel visznek fel a bőrre a cserzőműhelyben végzett kikészítési folyamat során, termékünket azonban kézzel hordjuk fel, így lehetővé válik a Pull- Up bőrök bőrműhelyen kívüli megújítása.

Előzetes próba :
Ezt a terméket kifejezetten a Pull-Up bőrökhöz tervezték, ezért a termék felvitele előtt meg kell határozni, hogy a bőr valóban megfelel-e ennek a típusnak. Tesztelje a Pull-UpRevive-t viaszos bőrre egy rejtett területen, mielőtt folytatná az alkalmazást, a termék felvitelét, melegítését és annak ellenőrzését, hogy az eredmény kielégítő-e, ellenkező esetben ne folytassa a kezelést, ne használja a krémet és forduljon szakemberhez.

Használata :

Használat előtt alaposan rázza fel az üveget. Vigye fel a terméket szivaccsal vagy puha pamutkendővel, enyhén dörzsölve a karcos vagy sérült területeket. A legjobb végeredmény érdekében szárítsa meg hajszárítóval. Mély karcolások esetén szükséges lehet a bőr masszírozása szárítás közben. Azoknál a bőröknél, amelyeknél jelentős viasz- vagy olajveszteség tapasztalható, egy második réteg felhordására is szükség lehet.

Rutin ápolás :

Javasoljuk a Pull-Up Revive használatát, amikor csak szükség van rá, hogy a Pull Up bőrei újszerű megjelenésűek maradjanak.

Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Pull-Up Revive - Pull-Up Bőr megújító

  • Cikkszám: Pull-Up Revive
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,990Ft

  • Nettó ár: 3,142Ft