• Leather Revive - Bőrmegújító

Száraz, merev, nyikorgó bőrhöz.

Ez egy vízalapú krém pigmentált, bycast vagy száraz aniline bőrhöz. (Ne használja nubuckon és szarvasbőrön.) A Bőr Életre keltő egy magas fejlesztésű termék a szárazzá, merevvé vált, nyikorgó bőr revitalizálására és kellemes tapintásának visszatérésére. A Bőr Életre keltő bycast bőrhöz is alkalmas a gyűrődésektől világosabbá vált és a kissé karcos területekre. Ronggyal vigye fel, majd hajszárítóval meleg fokozaton szárítsa.

Kiszerelés: 250 ml

Folyékony, vízalapú bőrápoló krém pigmentált, bycast és analin bőrhöz
( Ne használja nubukboz, illetve zergebőrhöz.)
A Leather Revive speciális, újszerű bőrápoló szer, melynek segítségével megújíthatja a megkeményedett és kiszáradt bőrt, visszaadhatja bársonyos tapintását és megszüntetheti a néha jelentkező kellemetlen csikorgó hangot.

Előzetes próba :
Az első használat előtt ajánlatos próbát végezni a bőrön. Nedvesítsünk meg egy puha, fehér szövetdarabot vízzel. Gyengéden töröljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy a bőr színe nem látszódik meg a szöveten. Ha lekopik a b a szín a puszta vízzel való átdörzsöléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a krémet, hanem keressünk fel egy szakembert.
Ha a kendő nem színeződik, rázza fel a flakont és ismételje meg a próbát puha, fehér kendővel, egy nem látható helyen a Leather Revive ápolószerrel, majd ellenőrizze, hogy száradás után a bőr színe sötétedett-e vagy kifakult-e. Ha ezt tapasztalja, vagy ha a kezelés eredménye nem kielégítő, ne használja a szert.

Használat :
Porszívóval, puha porszívófejet használva tisztítsa meg a bőrbevonatot. Leather Cleaner-rel tisztítsa meg a bőrt. Hagyja megszáradni. Körkörös mozdulatokkal vigye fel a Leather Revive-t  és dörzsölje egy kendő segítségével. Hagyja megszáradni, majd fényesítse. Ne dörzsölje! Évente 2-4 alkalommal, illetve szükség szerinti gyakorisággal javasoljuk a Leather Revive használatát.

Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Leather Revive - Bőrmegújító

  • Cikkszám: Leather Revive
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,151Ft

  • Nettó ár: 2,481Ft