Car Leather Protector – 250ml.

Vízbázisú védő és ápoló krém bőr autóbelsőkhöz. Láthatatlan védőréteget hoz létre, amely védi a bőrt, és elősegíti az olajos, víz- és alkohol alapú foltok tisztítását. Szépen és puhán tartja a bőrt, megőrzi eredeti megjelenését.


 
Előzetes próba :

Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát vízzel. Enyhén dörzsölje át a bőrt, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha a színt vízzel távolítjuk el, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használja a védőt, és forduljon szakemberhez. Ellenkező esetben ismételje meg a tesztet a bőrülésvédővel egy rejtett helyen. Ha a szárítás után az eredmény nem kielégítő, ne folytassa a felhordást.

Idővel a bőr faggyúja és a bőrrel természetesen érintkező savak törést, repedést vagy elszíneződést okozhatnak, ha a bőrt nem tisztítják és védik megfelelően. Ez a hatás nagyon észrevehető, ha a kormánykereket és az ajtókilincseket nézzük az autók belsőjében. A Leather Protector technológiailag fejlett termék, amely kiválóan ellenáll a bőrön a víz-, olaj-, fehérje- és alkoholfoltok felszívódásával szemben. Minden bőrre alkalmas, beleértve a természetes bőrt is, kivéve a nubuk / velúr bőrt. Légáteresztő és láthatatlan védőréteget képez, amely javítja a foltállóságot és elősegíti a tisztítást, megakadályozva, a bőr károsodását.

Használata :

Hacsak a bőrdarab nem új, tisztítsa meg a bőrt a Leather Cleaner-rel az utasításokat követve. A bőrülésvédőt fehér ruhával vigye fel, a lehető legegyenletesebben terítse el a könnyű fátylat a bőr teljes felületén. Alkalmazás után hagyja levegőn megszáradni. Ha nagyobb fokú fényességet szeretne, akkor szárítás után könnyű és puha ruhával fényesítheti a bőrt. Ne súroljon agresszíven.

Rendszeres ápolás:
A bőrülések finom és védő tisztítószere egy olyan ápolási rendszerhez tartozik, amely rendszeres használat esetén javítja hatékonyságát. A leggyakrabban használt alkatrészeknél, mint a kormánykerekek, ajtókilincsek és fejtámlák, legalább 2 havonta javasolt a tisztítás és védelem. Az összes többi rész esetében elegendő a kezelési ciklust évente 3-4 alkalommal elvégezni.

Figyelem:
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.Car Leather Protector - Autóbőrvédő

  • Cikkszám: Car Leather Protector
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,990Ft

  • Nettó ár: 3,142Ft