• Car Leather Care Kit - Autóbőr tisztító és ápoló

Car Leather Care Kit – 250 ml.

Készlet bőr autóbelső tisztítására és védelmére. Minden termék vízbázisú, és bármilyen színű bőrön használható. Pigmentált bőrökhöz.

Ez a készlet a következőket tartalmazza:

Car Leather Protector – 250ml.,
Vízbázisú védő és ápoló krém bőr autóbelsőkhöz. Láthatatlan védőréteget hoz létre, amely védi a bőrt, és elősegíti az olajos, víz- és alkohol alapú foltok tisztítását. Szépen és puhán tartja a bőrt, megőrzi eredeti megjelenését.

Car Leather Protector – 250ml.,
Vízbázisú védő, tápláló krém foltmentesítő hatással. Láthatatlan légáteresztő gátat képez, amely megakadályozza, hogy a szennyeződés behatoljon a bőr felületébe. Így a világos színek nem változnak az idő múlásával a felgyülemlett szennyeződések miatt, a bőr jobban tisztítható és védve van a hosszú élettartalmat veszélyeztető agresszív anyagoktól.1 Szivacs,
Kivételes tulajdonságokkal rendelkező szivacs, amely még a legmakacsabb foltokat és a bőr által leülepedett szennyeződéseket is eltávolítja.

1 kendő,
1 használati utasítás.

Használati útmutató

Leather Cleaner – 250 ml.

Folyékony víz alapú tisztítószer bőr tisztítására
( nubukra, zergebőrhöz nem alkalmazható )
Előzetes próba :
Nedvesítsünk meg vízzel egy fehér, puha szövetdarabot. Gyengéden töröljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy a bőr színe nem látszódik meg a szöveten.  Ha lekopik a szín a puszta vízzel való áttörléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a tisztítófolyadékot, hanem keressünk fel egy szakember Ha nincs színkopás a vizes próbánál, ismételjük meg a  Leather Cleaner tisztítófolyadékkal is a próbát, egy nem feltűnően látható helyen, és bizonyosodjuk meg arról, hogy az eredmény kielégítő.
Használata :
Porszívóval, puha porszívófejet használva tisztítsa meg a bőrt. Rázzuk fel a terméket. Kis mennyiséget öntsünk a szivacsra, nyomkodjuk meg párszor, hogy hab keletkezzen. Gyengéd,  körkörös mozdulatokkal töröljük át a garnitúrát,   csak akkor használjuk ha látható szennyezettséget szeretnénk tisztítani. Hagyjuk megszáradni.

Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Car Leather Protector – 250ml.

Vízbázisú védő és ápoló krém bőr autóbelsőkhöz. Láthatatlan védőréteget hoz létre, amely védi a bőrt, és elősegíti az olajos, víz- és alkohol alapú foltok tisztítását. Szépen és puhán tartja a bőrt, megőrzi eredeti megjelenését.


 
Előzetes próba :
Nedvesítsen meg egy puha fehér ruhát vízzel. Enyhén dörzsölje át a bőrt, és ellenőrizze, hogy a szín átkerült-e a ruhára. Ha a színt vízzel távolítjuk el, akkor biztos, hogy bármelyik termék eltávolítja, ezért ne használja a védőt, és forduljon szakemberhez. Ellenkező esetben ismételje meg a tesztet a bőrülésvédővel egy rejtett helyen. Ha a szárítás után az eredmény nem kielégítő, ne folytassa a felhordást.

Idővel a bőr faggyúja és a bőrrel természetesen érintkező savak törést, repedést vagy elszíneződést okozhatnak, ha a bőrt nem tisztítják és védik megfelelően. Ez a hatás nagyon észrevehető, ha a kormánykereket és az ajtókilincseket nézzük az autók belsőjében. A Leather Protector technológiailag fejlett termék, amely kiválóan ellenáll a bőrön a víz-, olaj-, fehérje- és alkoholfoltok felszívódásával szemben. Minden bőrre alkalmas, beleértve a természetes bőrt is, kivéve a nubuk / velúr bőrt. Légáteresztő és láthatatlan védőréteget képez, amely javítja a foltállóságot és elősegíti a tisztítást, megakadályozva, a bőr károsodását.

Használata :
Hacsak a bőrdarab nem új, tisztítsa meg a bőrt a Leather Cleaner-rel az utasításokat követve. A bőrülésvédőt fehér ruhával vigye fel, a lehető legegyenletesebben terítse el a könnyű fátylat a bőr teljes felületén. Alkalmazás után hagyja levegőn megszáradni. Ha nagyobb fokú fényességet szeretne, akkor szárítás után könnyű és puha ruhával fényesítheti a bőrt. Ne súroljon agresszíven.

Rendszeres ápolás:
A bőrülések finom és védő tisztítószere egy olyan ápolási rendszerhez tartozik, amely rendszeres használat esetén javítja hatékonyságát. A leggyakrabban használt alkatrészeknél, mint a kormánykerekek, ajtókilincsek és fejtámlák, legalább 2 havonta javasolt a tisztítás és védelem. Az összes többi rész esetében elegendő a kezelési ciklust évente 3-4 alkalommal elvégezni.

Figyelem:
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.
Car Leather Care Kit - Autóbőr tisztító és ápoló

  • Cikkszám: Car Leather Care Kit
  • Elérhető: Raktáron
  • 8,208Ft

  • Nettó ár: 6,463Ft