• Nubuck Care Kit - Nubuck Bőrtisztító és Ápoló Szett

Nubuck Care Kit – 250 ml.

Készlet nubuk és velúr bőrök tisztítására és foltok elleni védelmére.
Minden termék vízbázisú, és bármilyen színű bőrön használható.

Ez a készlet a következőket tartalmazza:

Nubuck Cleaner - 250 ml.,
Finom, de hatékony vízbázisú mosószer velúr és nubuk bőrökhöz, gyengéden tisztítja a használat során előforduló leggyakoribb foltokat.

Ecuguard Nubuck Protector - 250 ml.,
Vízbázisú védő, amely javítja a víz, olaj vagy alkohol alapú szennyeződések ellenállását anélkül, hogy megváltoztatná a bőr puhaságát.

Élénkítő szivacs,

Helyreállítja és fokozza a nubuk / velúr bőrök természetes bársonyos író hatását.

1 db mikroszálas kendő,
1 porlasztó,
1 hab adagoló,
1 használat utasítás.


Használati útmutató:

Nubuck Cleaner - 250 ml.
Speciális tisztító nubuk / velúr bőrhöz.
A Nubuck Cleaner egy finom, vízbázisú tisztítószer velúr és nubuck bőrökhöz. Hatékony a használat során előforduló leggyakoribb foltok ellen.

Előzetes próba :
Vigye fel a Nubuck Cleaner-t egy rejtett helyre. Ha a bőr száradás után elsötétül, elszíneződést észlel, vagy nem elégedett az eredménnyel, hagyja abba a használatát.

Használata :
Először egy jó felszívóképességű, gézmentes kendővel próbáljon meg minél több szennyeződést felitatni. Helyezze fel a pumpás fejet a flakonra. Tegyen a Nubuck Tiszítóból egy kendőre. A tisztító hatás elérése érdekében óvatosan dörzsölje be a habot a nubuckba. Hagyja a nubuckot természetes módon megszáradni, vagy használjon hajszárítót. Amikor teljesen száraz a bőr, finoman kefélje át az Életre keltő szivaccsal, hogy visszaadja puhaságát és színét.
Tisztítás után újítsa meg a védelmet a Nubuck Ecoguard Protector segítségével.

Figyelem :
Ne nyelje le! Gyermekektől távol tartandó! Szembe ne kerüljön! Ha mégis, bő vízzel öblítse ki. Használat után mosson kezet.Ecoguard Nubuck Protector - 250 ml.
Vízbázisú védő, kifejezetten a nubuck bőrökhöz, véd a víz, olaj vagy alkohol alapú szennyeződések ellen, megőrizve a finomított bőrök természetes bársonyos író hatását.

Előteszt :

Vigye fel a Ecoquard Nubuck Protectort-t egy rejtett területre, és ellenőrizze, hogy a bőr elsötétül-e a szárítás után. Ha nem elégedett a végeredménnyel, hagyja abba a használatát.

Használata :

Csavarja rá a permetezőt az üvegre. Egyenletesen permetezzen egy réteget a tiszta és száraz bőrre körülbelül 20 cm távolságból. Először vízszintesen, majd függőlegesen permetezzen. Alkalmazás után legalább egy órát hagyja száradni.

Rendszeres ápolás :
A védővelúrt folyamatosan kell használni a szennyeződés elleni védelem és a bőr tisztításának megkönnyítése érdekében. A védett bőr tovább szép marad.

Figyelem :
Ne nyelje le! Gyermekektől távol tartandó! Szembe ne kerüljön! Ha mégis, bő vízzel öblítse ki. Használat után mosson kezet.Reviving Sponge  – Megújító szivacs
A Reviving Sponge egy szivacs, amelyet arra terveztek, hogy helyreállítsa és fokozza a nubuck és velúr bőrök természetes bársonyos író hatását.

Az idő múlásával vagy nedvesedés után a nubuk bőr/velúr cikkek elvesztik jellegzetes bársonyos íróhatásukat. Ez a jelenség gyakrabban fordul elő, ha a bőrt megnedvesítik vagy használják, és a rostokat összezúzzák.

Használata :
Tiszta és száraz bőrön enyhén dörzsölje be a Nubuck / velúr felélénkítő szivacsát, hogy kinyissa a szálakat, visszaállítsa a bőr eredeti színét és író hatását.

Nubuck Care Kit - Nubuck Bőrtisztító és Ápoló Szett

  • Cikkszám: Nubuck Care Kit
  • Elérhető: Raktáron
  • 10,499Ft

  • Nettó ár: 8,267Ft