• Leather Care Kit Mini - Bőrápoló Szett Mini

Leather Care Kit Mini - 2 x 100 ml.

Minden termék vízbázisú, és bármilyen színű bőrön használható. Pigmentált bőrökhöz.
( nubukra, zergebőrhöz nem alkalmazható )

Ez a készlet a következőket tartalmazza:

Leather Cleaner  100 ml.
Folyékony víz alapú tisztítószer bőr tisztítására
Az élénkítő krém felvitele előtt kell használni.

Leather Protector 100 ml.
Tápláló krém foltmentesítő hatással. Láthatatlan légáteresztő gátat képez, amely megakadályozza, hogy a szennyeződés behatoljon a bőr felszínébe. Így a világos színek nem változnak az idő múlásával a felgyülemlett szennyeződések miatt, a bőr jobban tisztítható és védve van a hosszú élettartamát veszélyeztető agresszív anyagoktól.

1 kettős hatású szivacs,
A 2 összeillesztett szivacsból álló kettős hatású szivacs színes oldala a rutin tisztításhoz, míg a fehér oldala foltok eltávolítására vagy lerakódott szennyeződések tisztítására szolgál.

1 kendő,
1 használati utasítás.


Használati leírás:

Leather Cleaner – 100 ml.
Folyékony víz alapú tisztítószer bőr tisztítására
( nubukra, zergebőrhöz nem alkalmazható )

Előzetes próba :
Nedvesítsünk meg vízzel egy fehér, puha szövetdarabot. Gyengéden töröljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy a bőr színe nem látszódik meg a szöveten.  Ha lekopik a szín a puszta vízzel való áttörléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a tisztítófolyadékot, hanem keressünk fel egy szakembert. Ha nincs színkopás a vizes próbánál, ismételjük meg a  Leather Cleaner tisztítófolyadékkal is a próbát, egy nem feltűnően látható helyen, és bizonyosodjuk meg arról, hogy az eredmény kielégítő.

Használata :

Porszívóval, puha porszívófejet használva tisztítsa meg a bőrt. Rázzuk fel a terméket. Kis mennyiséget öntsünk a szivacsra, nyomkodjuk meg párszor, hogy hab keletkezzen. Gyengéd,  körkörös mozdulatokkal töröljük át a garnitúrát,   csak akkor használjuk ha látható szennyezettséget szeretnénk tisztítani. Hagyjuk megszáradni.

Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.


Leather Protector – 100 ml.

Víz alapú védő és ápoló krém bőrökre
( Nubukra és zergebőrhöz nem alkalmazható )

Előzetes próba :
Az első használat előtt ajánlatos próbát végezni a bőrön. Nedvesítsünk meg egy puha, fehér szövetdarabot vízzel. Gyengéden töröljük át a bőrt és bizonyosodjunk meg arról, hogy színe nem látszódik meg a szöveten. Ha lekopik a szín a puszta vízzel való átdörzsöléskor is, akkor bizonyára bármely más termék is lekoptatná, tehát ne használjuk a krémet, hanem keressünk fel egy szakembert. Ha nincs színkopás a vizes próbánál, rázzuk fel a flakont és ismételjük meg a Leathert Protector krémmel is a próbát, és bizonyosodjunk meg arról, hogy az eredmény kielégítő. Három havonta célszerű megismételni az ápolást.

Használata :
Használt garnitúrák esetén először ajánlott a bőr tisztítását elvégezni. Hagyjuk megszáradni a Leather Cleaner használata után.
Száradás után a garnitúrát bőrápoló krémmel átitatott törlőkendővel áttöröljük, majd hagyjuk megszáradni.

Figyelem :
Ne nyeljük le. Gyermektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön, ha mégis, öblítsük ki bő vízzel. Használat után mossunk kezet.

Leather Care Kit Mini - Bőrápoló Szett Mini

  • Cikkszám: leather care kit mini
  • Elérhető: Raktáron
  • 5,499Ft

  • Nettó ár: 4,330Ft